• Συστήματα αντίστροφης όσμωσης για τον καθαρισμό Φ/Β Πάνελ και Τζαμιών με απιονισμένο νερό. Σειρά RO-DI blue για νερό δικτύου.

 • Συστήματα αντίστροφης όσμωσης για τον καθαρισμό Φ/Β Πάνελ με απιονισμένο νερό. Σειρά RO-DI Black με νερό γεώτρησης! Μοναδικά στην αγορά.

 • Συστήματα ρητινών (DI) για τον καθαρισμό Τζαμιών και Φ/Β Πάνελ με απιονισμένο νερό.

 • Βούρτσες και Pad για τον καθαρισμό Τζαμιών και Φ/Β Πάνελ. Με 2 ή 4 μπεκ νερού, ταχυσύνδεσμος και ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης.

 • Τηλεσκοπικά και κουμπωτά κοντάρια σε κάθε μήκος και κάθε υλικό (Alu, Fiber Glass, Hybrid, Carbon, 3K-Carbon, Hi-Mod).

 • Νέα συστήματα μεταφοράς νερού. Στείλτε όσο νερό θέλετε, σε όποια απόσταση θέλετε και σε όποιο ύψος θέλετε !!!

 • Νέο σύστημα ρητινών DI-110. Σε inox πλαίσιο με μαλακή λαβή για τη μεταφορά, ρυθμιστή ροής, ταχυσυνδέσμους, όργανο μέτρησης TDS, easy open σύστημα, προφίλτρο ενεργού άνθρακα για μεγάλη διάρκεια ζωής της ρητίνης.

Γιατί να επιλέξετε τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες της GPCE

H Glass and Panel Cleaning Equipment, η κορυφαία Εταιρεία στην Ελλάδα στον χώρο των συστημάτων και εξοπλισμού για τον Καθαρισμό Φωτοβολταϊκων Πάνελ και Τζαμιών, προσφέρει στην αγορά και τους τρεις (3) τύπους συστημάτων-μηχανημάτων καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάνελ και Τζαμιών: 

RO: αντίστροφη όσμωση, δηλαδή αφαλάτωση

DI: ρητίνες δηλαδή απιονισμός

RO-DI: αντίστροφη όσμωση και αφαλάτωση

Χαρακτηριστικά συστήματα της εταιρείας μας για τους 3 τύπους συστημάτων-μηχανημάτων καθαρισμού.

  Σύστημα Καθαρισμού Φωτοβολταικών RODI 3 Blue Series   

    Αφαλάτωση (RO)                       Απιονισμός (DI)                                RO-DI

Με απόλυτη προσήλωση στο έργο μας ερευνώντας - καινοτομώντας - δημιουργώντας και πρωτίστως "ακούγοντας" τις ανάγκες σας, φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για:

 • τον άριστο καθαρισμό των Φωτοβολταϊκών Πάνελ, σεβόμενοι απόλυτα την επένδυση σας και των πελατών σας

 • τον άριστο και αποτελεσματικό καθαρισμό των Τζαμιών και λείων επιφανειών σε κτίρια, ανεξαρτήτως δύσκολων και επίμονων βρωμιών, από το έδαφος χωρίς τη χρήση γερανού ή καλαθοφόρου οχήματος

Σύντομο Ιστορικό

Οι διεθνείς συνεργασίες που έχει αναπτύξει η Εταιρία επί σειρά ετών στην Ιταλία με τη VIP CLEAN, στη Γερμανία με την UNGER, στην Αγγλία πρόσφατα με την FACELIFT-PHOENIX και στις Ηνωμένες Πολιτείες με την HELIOTEX, μετάδωσαν την αρχική τεχνογνωσία των μεθόδων φίλτρανσης του νερού επί κινητών συστημάτων και τις τεχνικές καθαρισμού λείων επιφανειών. Αυτό όμως ήταν η αρχή !

Έτος 2013

Η Glass and Panel Cleaning Equipment με συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη παρουσιάζει στο τέλος του 2013 στην Ελληνική αγορά το κορυφαίο επαγγελματικό σύστημα καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάνελ που βασίζεται σε τέσσερα ή πέντε στάδια φίλτρανσης του νερού, μοναδικό στην Ευρωπαϊκή αγορά για την τεχνολογία του, τη σειρά RO-DI.

 Έτος 2014

Μαζική διάθεση στην αγορά της σειράς RO-DI Blue 1-2-3 σε 6 εκδόσεις (3 εκδόσεις BASIC - 3 εκδόσεις PLUS) για νερό δικτύου, παραγωγής έως 700 λίτρων/ώρα.

Έτος 2015

Κυκλοφορεί η νέα και μοναδική στην αγορά σειρά καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάρκων RODI Black (1-2-3) για νερό γεώτρησης σε 6 εκδόσεις (3 εκδόσεις BASIC - 3 εκδόσεις PLUS) που τροφοδοτούν με απιονισμένο νερό 1-3 χειριστές.

Έτος 2016

 • Κυκλοφορεί η ανανεωμένη γνωστή σας σειρά καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάρκων RODI (1-2-3) Blue για νερό δικτύου με αυξημένες δυνατότητες παραγωγής (έως 5 χειριστές) και όπως πάντα με πολύ πλούσιο και λειτουργικό εξοπλισμό
 • Νέες λύσεις εξοπλισμού για τον καθαρισμό φωτοβολταϊκών πάνελ όπως: συστήματα pads για δύσκολες βρωμιές,, είναι πλέον διαθέσιμα σε δύο διαστάσεις 24cm με 2 μπεκ και 48 cm  με 4 μπεκ


Έτος 2017

 • Το 2017 η Glass and Panel Cleaning Equipment παρουσιάζει τη νέα σειρά συστημάτων καθαρισμού Τζαμιών και Φωτοβολταϊκών Πάνελ με απιονισμό DI που χρησιμοποιούν νερό δικτύου. Πρόκειται για κινητά συστήματα απιονισμού, σε inox  σκελετό, προφίλτρανσης και booster σύστημα,  οι δυνατότητες των οποίων είναι μοναδικές στην Ευρωπαϊκή αγορά!
 • Επιπλέον παρουσιάζουμε τις νέες βούρτσες κατασκευής μας 27cm  με 2 μπεκ για τον καθαρισμό τζαμιών και τις νέες βούρτσες 55cm με 4 μπεκ για τον καθαρισμό φωτοβολταΪκών πάνελ.

Πλεονεκτήματα Συστημάτων Καθαρισμού Φωτοβολταικών Πάνελ και Τζαμιών RO, DI, και RO-DI

Τα συστήματα μας για τον καθαρισμό των Φωτοβολταϊκών Πάνελ και Τζαμιών της εταιρείας μας ενσωματώνουν τα οφέλη και των 2 μεθόδων φίλτρανσης του νερού, RO και DI, και επιπλέον χαρακτηρίζονται από:

• εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με στιβαρό ανοξείδωτο (AISI 304) σωληνωτό πλαίσιο (σκελετό) και εξαιρετικό φινίρισμα για απεριόριστη διάρκεια ζωής

• διετή (2) εγγύηση, πενταετή (5) εγγύηση για τον απιονιστή, CE marking, ενώ η Εταιρεία μας διαθέτει παρακαταθήκη πλήρες στοκ ανταλλακτικών και αναλωσίμων

• λειτουργία με πολύ χαμηλό κόστος 

• παροχή μεγάλων ποσότητων καθαρού νερού (έως και 700 λίτρα ανά ώρα) που επιτρέπουν την ταυτόχρονη τροφοδοσία έως και 5 εργατών καθαρισμού

• τουλάχιστον 30% χαμηλότερη τιμή αγοράς από άλλα συστήματα εισαγωγής

• πλήθος αυτοματισμών για ευκολία, εξοικονόμηση χρόνου και περισσότερη ασφάλεια στους χειριστές

• δυνατότητα καθαρισμού σε μεγάλο ύψος όπως σε στέγες και σε trackers και κυρίως σε κτίρια μέχρι ύψος 20 μέτρων!


Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφώνησε μας στα: 210 2464320-323 και θα ανταποκριθούμε άμεσα για μία πλήρη ενημέρωση, demo και προσφορά.

 

 

 

Βρείτε μας...

Νερομύλου 20 & Ι. Νίκα, 13671 Αχαρνές

Τηλ. 210 2464320, Τηλ.-Fax. 210 2464323

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00

info@facility.gr

facility-iso