• Συστήματα αντίστροφης όσμωσης για τον καθαρισμό Φ/Β Πάνελ και Τζαμιών με απιονισμένο νερό. Σειρά RO-DI blue για νερό δικτύου.

  • Συστήματα αντίστροφης όσμωσης για τον καθαρισμό Φ/Β Πάνελ με απιονισμένο νερό. Σειρά RO-DI Black με νερό γεώτρησης! Μοναδικά στην αγορά.

  • Συστήματα ρητινών (DI) για τον καθαρισμό Τζαμιών και Φ/Β Πάνελ με απιονισμένο νερό.

  • Βούρτσες και Pad για τον καθαρισμό Τζαμιών και Φ/Β Πάνελ. Με 2 ή 4 μπεκ νερού, ταχυσύνδεσμος και ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης.

  • Τηλεσκοπικά και κουμπωτά κοντάρια σε κάθε μήκος και κάθε υλικό (Alu, Fiber Glass, Hybrid, Carbon, 3K-Carbon, Hi-Mod).

  • Νέα συστήματα μεταφοράς νερού. Στείλτε όσο νερό θέλετε, σε όποια απόσταση θέλετε και σε όποιο ύψος θέλετε !!!

  • Νέο σύστημα ρητινών DI-110. Σε inox πλαίσιο με μαλακή λαβή για τη μεταφορά, ρυθμιστή ροής, ταχυσυνδέσμους, όργανο μέτρησης TDS, easy open σύστημα, προφίλτρο ενεργού άνθρακα για μεγάλη διάρκεια ζωής της ρητίνης.

Οι Δραστηριότητες της Glass and Panel Cleaning Equipment

Η Glass and Panel Cleaning Equipment (GPCE) δραστηριοποιείται στην αγορά συστημάτων καθαρισμού των Φωτοβολταϊκών Πάνελ Τζαμιών και λείων επιφανειών με απιονισμένο νερό.

H Εταιρεία παρουσιάζει συνεχώς στην αγορά καινοτόμες και απόλυτα ασφαλείς τεχνικά λύσεις στον τομέα του καθαρισμού φωτοβολταϊκών πάνελ και Τζαμιών με μοναδικό οδηγό τον επαγγελματισμό και το πάθος μας για άριστο αποτέλεσμα επιβεβαιώνοντας καθημερινά το "motto" μας: "Νew processes, maximum performance"

Κατασκευή Συστημάτων, Μηχανημάτων, Εργαλείων και Εξοπλισμού για τον Καθαρισμό Φωτοβολταϊκών Πάνελ και Τζαμιών

Σύστημα Καθαρισμού Φωτοβολταϊκών RODIΗ Glass and Panel Cleaning Equipment κατασκευάζει είκοσι ένα (21) καινοτόμα συστήματα καθαρισμού φωτοβολταικών πάνελ και Τζαμιών RO, DI και RO-DI συνδυάζοντας και τις 2 μεθόδους, αφαλάτωσης και απιονισμού. Τα συστήματα αυτά είναι μοναδικά στην Ευρωπαϊκή αγορά για την τεχνολογία τους και μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους αξίζει να τα επιλέξετε εδώ

 

 

 

 

 

Εμπορία Συστημάτων και Εξοπλισμού για τον Καθαρισμό Φωτοβολταϊκών Πάνελ και Τζαμιών

Εμπορεύεται συστήματα, μηχανήματα, εργαλεία και εξοπλισμό για τον καθαρισμό λείων επιφανειών με απιονισμένο νερό των εταιρειών:

 

Καθαρισμό, Έλεγχο και Συντήρηση Οικιακών Φωτοβολταϊκών Πάρκων 

Αναλαμβάνει τον καθαρισμό, έλεγχο και συντήρηση οικιακών φωτοβολταϊκών πάρκων.

Καθαρισμός Έλεγχος Συντήρηση Οικιακών Φωτοβολταικών

Έλεγχο σωστής λειτουργίας Φωτοβολταϊκών Πάρκων με Θερμογραφία 

Συγκεκριμένα χρησιμοποιούνται οι μέθοδοι της Θερμογραφίας και των Υπερήχων. Ένα από τα μεγαλύτερα Φωτοβολταϊκά Πάρκα της Ελλάδος ισχύος 8 MWp (Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος) θερμογραφήθηκε από την Εταιρεία μας.


 Έλεγχος Φωτοβολταικού Πάρκου με ΘερμογραφίαΈλεγχος Φωτοβολταικού Πάρκου με Θερμογραφία 2

 Οικονομικά Στοιχεία Εταιρείας

Βρείτε μας...

Νερομύλου 20 & Ι. Νίκα, 13671 Αχαρνές

Τηλ. 210 2464320, Τηλ.-Fax. 210 2464323

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00

[email protected]

facility-iso