Σύστημα Καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάνελ RODI Black για νερό γεώτρησης

Η σειρά των μοντέλων παραγωγής καθαρού νερού RODI 1-2-3 Black είναι ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί για τον καθαρισμό μεσαίων και μεγάλων Φωτοβολταϊκών Πάρκων χρησιμοποιώντας εισερχόμενο νερό γεώτρησης ή νερό επιφανείας. Παράγουν αφαλατωμένο νερό από 160 έως 550 λίτρα / ώρα* ακόμη και μηδενικής (0 ppm) σκληρότητας.

Σύστημα Καθαρισμού Φωτοβολταικών RODI Black
Είναι τα μοναδικά μηχανήματα στην Ευρωπαϊκή αγορά που μπορούν να δεχθούν εισερχόμενο νερό που δεν προέρχεται από το πόσιμο δίκτυο με υψηλές σκληρότητες από 400 ppmTDS έως 1.200 ppmTDS.
 
Το κόστος λειτουργίας των μηχανημάτων είναι πολύ χαμηλό και δεδομένου ότι η χρήση των συστημάτων που λειτουργούν με ρητίνες είναι απαγορευτική λόγω του πολύ υψηλού τους λειτουργικού κόστους, η χρήση των μηχανημάτων RODI Black series είναι ουσιαστικά μονόδρομος σε αυτές τις περιπτώσεις.
 
Τα μηχανήματα παράγουν καθαρό νερό μεγάλης ποσότητας και ικανής πίεσης ώστε να τροφοδοτήσουν και να εξυπηρετήσουν την ταυτόχρονη λειτουργία μέχρι και 4 χειριστών. Η επεξεργασία του νερού γίνεται σε 5 ή 4 στάδια (2 φίλτρα μικροσωματιδίων, φίλτρο ενεργού άνθρακα, μεμβράνη(ες) αντίστροφης όσμωσης και προαιρετικά ως τελευταίο στάδιο φίλτρο ρητίνης) και παράγεται καθαρό νερό, μηδέν ppm TDS ή 95-99% χαμηλότερων ppm TDS από το εισερχόμενο νερό.
 
Η σειρά RODI Black διαθέτει πλήθος αυτοματισμών για να κάνουν τη δουλειά σας πολύ εύκολη, όπως: ασύρματη λειτουργία εμβέλειας 100-150 m, αυτόματη λειτουργία καθαρισμού (flush) μεμβρανών, βαλβίδα εκτόνωσης για καθαρισμό Φωτοβολταϊκών Πάνελ σε στέγες και Trackers.
 
Τα μηχανήματα της σειράς RODI Black διαθέτουν ποιοτικό και πλούσιο εξοπλισμό σε όργανα λειτουργίας (μανόμετρα, ροόμετρο, μετρητή σκληρότητας εισερχόμενου και εξερχόμενου νερού). Διαθέτουν όλα τα σύγχρονα συστήματα λειτουργίας και ασφάλειας όπως: πλήρη προκατεργασία του εισερχόμενου νερού με antiscaling προστασία, antifouling Μεμβράνες, ρυθμιστή ροής παραγόμενου και απορριπτόμενου νερού.
 
Τα μηχανήματα της σειράς RODI Black είναι compact και τροχήλατα μπορούν με ευκολία να μετακινηθούν σε κάθε έδαφος καθώς και να φορτωθούν σε αυτοκίνητο τύπου van. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο σωληνωτό πλαίσιο μεγάλης αντοχής και υψηλής ποιότητας φινίρισμα και διατίθενται με δύο (2) έτη εγγύηση.
 
Τέλος παρέχεται η δυνατότητα αναβάθμισης από το βασικό μοντέλο έως το RODI-3 Black plus όποτε το επιθυμήσετε, αφού όλα τα δομικά στοιχεία (πλαίσιο, μοτέρ, αντλία υψηλής πίεσης, μέγεθος μεμβρανών RO) παραμένουν τα ίδια σε όλα τα μοντέλα της σειράς RODI Black Series.

 

 * Η παραγωγή του καθαρού νερού αναφέρεται μόνο για πληροφοριακούς λόγους και εξαρτάται κάθε φορά από την ποιότητα και τη θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφώνησε μας στα: 210 2464320-323 και με χαρά θα ανταποκριθούμε άμεσα για μία πλήρη ενημέρωση, demo και προσφορά.

Βρείτε μας...

Νερομύλου 20 & Ι. Νίκα, 13671 Αχαρνές

Τηλ. 210 2464320, Τηλ.-Fax. 210 2464323

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00

info@facility.gr

facility-iso

Χρήσιμα Links