Σύστημα Καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάνελ RODI Blue για νερό δικτύου

Η σειρά των μοντέλων παραγωγής καθαρού νερού RODI 1-2-3 Blue είναι ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί για τον καθαρισμό μεσαίων και μεγάλων Φωτοβολταϊκών Πάρκων χρησιμοποιώντας εισερχόμενο νερό δικτύου έως 400 ppm TDS. Παράγουν αφαλατωμένο νερό από 180 έως 700 λίτρα/ώρα* ακόμη και μηδενικής σκληρότητας. Τα μηχανήματα καθαρισμού φωτοβολρατίκών παράγουν καθαρό νερό ώστε να τροφοδοτήσουν και να εξυπηρετήσουν την ταυτόχρονη λειτουργία μέχρι και 5 εργατών καθαρισμού.

Συστήματα Καθαρισμού Φωτοβολταικών RODI Blue

Το κόστος λειτουργίας των μηχανημάτων είναι πολύ χαμηλό και ανέρχεται μόλις στο 10%-15% των συστημάτων που λειτουργούν με ρητίνες για νερά μέσης σκληρότητας.

Η επεξεργασία του νερού γίνεται σε 5 ή 4 στάδια (2 φίλτρα μικροσωματιδίων, φίλτρο ενεργού άνθρακα, μεμβράνη(ες) αντίστροφης όσμωσης και προαιρετικά ως τελευταίο στάδιο φίλτρο ρητίνης) και παράγεται καθαρό νερό, μηδέν ppm TDS ή 95-99% χαμηλότερων ppm TDS από το εισερχόμενο νερό δικτύου.

Η σειρά μοντέλων RODI Blue διαθέτει πλήθος αυτοματισμών για να κάνουν τη δουλειά σας πολύ εύκολη, όπως: ασύρματη λειτουργία εμβέλειας 100-150 m, βαλβίδα εκτόνωσης για καθαρισμό Φ/Β σε στέγες και σε trackers, κ.α.

Τα μηχανήματα της σειράς RODI Blue διαθέτουν ποιοτικό και πλούσιο εξοπλισμό σε όργανα λειτουργίας (μανόμετρα, ροόμετρο, μετρητή σκληρότητας νερού). Διαθέτουν όλα τα σύγχρονα συστήματα λειτουργίας και ασφάλειας όπως: σύστημα καθαρισμού μεμβρανών, ρυθμιστή ροής παραγόμενου και απορριπτόμενου νερού, ισχυρή προφίλτρανση και διακόπτη χαμηλής πίεσης.

Τα μηχανήματα της σειράς RODI Blue είναι compact και τροχήλατα μπορούν με ευκολία να μετακινηθούν σε κάθε έδαφος καθώς και να φορτωθούν σε αυτοκίνητο τύπου van. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο σωληνωτό πλαίσιο μεγάλης αντοχής και υψηλής ποιότητας φινίρισμα και διατίθενται με δύο (2) έτη εγγύηση.

Τέλος παρέχεται η δυνατότητα αναβάθμισης από το βασικό μοντέλο έως το RODI-3 Blue plus όποτε το επιθυμήσετε, αφού όλα τα δομικά στοιχεία (πλαίσιο, μοτέρ, αντλία υψηλής πίεσης, μέγεθος μεμβρανών RO) παραμένουν τα ίδια σε όλα τα μοντέλα της σειράς RODI BLUE SERIES.

 

* Η παραγωγή του καθαρού νερού αναφέρεται μόνο για πληροφοριακούς λόγους και εξαρτάται κάθε φορά από την ποιότητα και τη θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφώνησε μας στα: 210 2464320-323 και με χαρά θα ανταποκριθούμε άμεσα για μία πλήρη ενημέρωση, demo και προσφορά.

Βρείτε μας...

Νερομύλου 20 & Ι. Νίκα, 13671 Αχαρνές

Τηλ. 210 2464320, Τηλ.-Fax. 210 2464323

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00

info@facility.gr

facility-iso

Χρήσιμα Links